Stäng Huvudmeny

 

Experiment är det kraftfullaste verktyget för att optimera för growth.

Vi har gjort fler A/B-tester än vi orkar räkna. Bra för er – Ni kan ta del av vår erfarenhet när ni ska A/B-testa, och låta oss utbilda er i att undvika vanliga misstag.

Att A/B-testa rätt

Vi hjälper företag att specificera, implementera och utvärdera A/B-tester. Vi har ingen ”one-size-fits-all” – berätta hur långt ni kommit med er A/B-testning idag så jackar vi i där.

Experiment är när hjulet träffar verkligenheteb

’Where the rubber hits the road’
Ditt CRO-arbete tar fart vid bra A/B-testning. Varför? Jo, data från experimentet ger dig nya, och ofta oväntade, insikter i hur dina besökare beter sig. De insikterna kan du använda till att skapa nya experiment.

Gruset är det du får av att implementera den nya varianten permanent vilket ger direkt effekt på din verksamhet.

Nordens första -partner

Vi är Nordens första Optimizely 2 Star Solutions Partner samt certifierad partner med VWO och Google Optimize 360 – de ledande A/B-testverktygen idag. Rådgör med oss innan du gör ett verktygsval – Vi är helt oberoende.

Conversionista A/B-testverktyg partners
Prioritera A/B-test

1. Skapa & prioritera A/B-testhypoteser

Det svåraste med A/B-testning är att bestämma vad du ska testa och varför. Att sedan göra själva testet är faktiskt den ”enkla” biten.

Webbpsykologi och erfarenhet tillsammans med analysdata ger förståelse för det observerade beteendet vi vill förändra. Hypoteser skapas utifrån vår konverteringsutvärdering, webbanalysdata från Google Analytics eller annan kvantitativ data och kvalitativ data, t.ex. från Eyetracking.

Testhypoteser tvättas och prioriteras sedan i flera led, för att få ut den effektivaste testplanen.

2. Implementera A/B-test och mätmetoder

Vi har specialister som genomfört många experiment och integrationer till externa analysverktyg, i alla de ledande testverktygen.

Att implementera verktyg, script och slutligen själva testet är nödvändigtvis inte svårt men ska utföras av en utvecklare. Efter 500+ projekt och extremt många A/B-tester vet vi vart minorna ligger och hur du undviker dem.

Våra testspecialister kan allt från att granska kod och ge en second opinion, till att ta ett helhetsansvar för hypoteser, kodning, uppsättning och slutligen analys och utvärdering.

Ni väljer i samråd med oss vad som passar er bäst.

Att utföra ett experiment
Tumme uppTumme upp

3. Utvärdera och skapa nästa generation testhypoteser

För att utvärdera testet bör du titta på data från alla de datakällor du har att tillgå: testverktyget, webbanalysdata och riktiga försäljningsdata.

Vi hjälper er att jämföra de olika datakällorna, beräkna statistisk signifikans, bryta ner trafiken i olika segment m.m. Du vill ha en så detaljerad bild som möjligt av vad användarna VERKLIGEN gör.

När vi är färdiga börjar vi om.

Testresultatet blir input till nästa generation testhypoteser.
Vår erfarenhet är att ett test besvarar några frågor, men ofta skapar lika många nya och nu vill du testa dem.

Låter det spännande?

Ta kontakt med Andreas, en av våra A/B-testhjältar, så tar vi det därifrån. Andreas har testat brett, gått på flera minor och har mer erfarenhet om A/B-testning än, ja, någon annan du skulle kunna komma i kontakt med.

FRÅGA ANDREAS OM TESTNING
eller fråga någon annan

Lär dig mer!

Få vårt Nyhetsbrev med insidertips, rakt ner i brevlådan!

Nyhetsbrev

Det finns massa najsiga event också…

Om du vill lära dig CRO, passar vår utbildning bra. Vill du förstå framtiden för CRO (ditt jobb) från världens bästa borde du spana in Conversion Jam!

Conversion Manager - Alltid fullsatt utb

Utbilda och Certifiera dig till Conversion Manager! Över 200 har utbildats innan dig (ICA, Google, Klarna, Telia...). Se vad som ingår 2017 >>

Conversion Jam - Världens största CRO-event

Det enda eventet du behöver om du vill sälja mer online. Läs mer >>